00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Fantasy knihy: Naše top 3 doporučení

Připravili jsme si pro vás 3 knižní tipy na sci-fi a fantasy, které vás vtáhnou do světů plných neuvěřitelných dobrodružství, technologických zázraků a magických tajemství.
Připravili jsme si pro vás 3 knižní tipy na sci-fi a fantasy, které vás vtáhnou do světů plných neuvěřitelných dobrodružství, technologických zázraků a magických tajemství. Tyto knihy nejen, že rozšíří vaši představivost, ale také vás pohltí od první stránky a nepustí vás až do samého konce.

V těchto podzimních, pochmurných dnech by si člověk přál vypařit se do jiného světa. S knihou v ruce se vám to může docela snadno splnit. Stačí se začíst do dobrého příběhu a popustit uzdu fantazii. Ponořte se do světa vyspělých technologií, magických schopností, epických bitev s příšerami nebo prozkoumejte předkolumbijské Mexiko. Naše fantastická jízda začíná.

Striga - Gabriela Houston

Salka je striga a od narození má dvě srdce, proto je považována za prokletou. Spolu s matkou přesídlí do vesnice odloučených v horách, kde je přísně zakázáno naslouchat hlasu druhého srdce, jinak se promění ve zlého démona stigoi. Když Salka dospěje, hrubě poruší pravidla a je nucena na čas vesnici opustit. Aby přežila, musí využít kouzelnou sílu druhého srdce.

Vyvolený - Taran Matharu

Cade se s partou teenagerů ocitá v podivném světě. Ti, co přežili první útok, se s vypětím všech sil dostanou přes poušť do pevnosti, kde je technologicky vysoce vyspělý dron identifikuje jako „soutěžící“. Když zjistí, že mají svést bitvu s armádou zubatých příšer, pokusí se o útěk. Dron je však neodbytně pronásleduje na každém kroku a na jeho displeji neúprosně ubývají vteřiny do zahájení kvalifikačního kola.

Poslední bitva o přežití začíná! 

Bohové jadeitu a stínu - Silvia Moreno-Garcia

Kniha Bohové jadeitu a stínu, vypráví příběh inspirovaný pověstmi a legendami předkolumbovského Mexika. Mayský bůh smrti bere mladou ženu na trýznivou a nebezpečnou cestu k záchraně budoucnosti.
C /> Poloostrov Yucatán, 20. léta minulého století. Velká města na severu Mexika pulsují jazzovými rytmy, ale Kasiopea Tun uklízí a posluhuje v bohaté rezidenci svého děda a na zábavu nemá čas. Ráda by žila jinak a jinde než v ospalém a staromilském zapadákově mezi příbuznými, kteří jí opovrhují. Snění o zajímavém životě a naděje na jakoukoli změnu se zdají neuchopitelné jako hvězdy na obloze – až do chvíle, kdy Kasiopea ze zvědavosti a vzdoru otevře truhlici v dědově pokoji. Neúmyslně tak vypustí na svobodu uvězněného mayského boha smrti a nezbývá jí než souhlasit, že mu pomůže získat zpátky trůn a moc, o něž jej připravil vlastní bratr.. 

Chci nakupovat
Zpět nahoru