00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Zdokonalte svou angličtinu čtením knih

Vyberte si z naší široké nabídky dvojjazyčných knih!

Krásný den, čtenáři,

rádi byste se zdokonalili ve vaší angličtině? Knihy v anglickém jazyce jsou skvělým prostředkem, jak toho dosáhnout. Při čtení anglických textů, zejména těch, která vás zaujmou, se snáze naučíte nové gramatické struktury a slovní zásobu.

V naší nabídce naleznete široký výběr anglických knih, které odpovídají vaší současné úrovni angličtiny. Můžete si vybrat zjednodušené verze klasických děl, jako je FrankensteinRobin Hood nebo Stařec a moře. Knihy nabízí také možnost zrcadlového čtení, kde najdete anglický text na jedné straně a český překlad na druhé.

The Wonderful Wizard of Oz / Čaroděj ze země Oz

Vydejte se na podivné, kouzelné dobrodružství s Dorotkou, Totem a jejich společníky Plecháčem, Strašákem a zbabělým lvem, které cestou potkají. 

Čaroděj ze země Oz je americký román pro děti vydaný v roce 1900. Dorotka si myslí, že je nadobro ztracená, když se Kansasem prožene větrná smršť a odnese jí a jejího pejska Tota do kouzelné země Oz. Aby se mohli vrátit domů, musí se vydat po cestě ze žlutých cihel do Smaragdového města a najít záhadného čaroděje ze země Oz. Zdokonalte se v angličtině při čtení zrcadlového anglicko-českého textu v obtížnosti A1-A2.

Crime and Punishment / Zločin a trest

Děj se odehrává v Petrohradě ve druhé polovině 19. století. Rodion Romanovič Raskolnikov je chudý student, který byl z finančních důvodů nucen zanechat studia na univerzitě. Stáhne se ze společnosti a naplánuje vraždu staré lichvářky. Je přesvědčen, že vražda a oloupení zlé stařeny, která utiskuje svou sestru a odírá své klienty, bude jistě prominuta, ne-li dokonce schvalována, a umožní mnoho dobrých skutků. Román Zločin a trest je citlivě převyprávěn a zkrácen tak, aby odpovídal slovní zásobě úrovně B1-B2.

The Story of Doctor Dolittle / Příběh doktora Dolittla

Doktor Dolittle je vyjímečný, jelikož umí mluvit se zvířaty. Své úžasné schopnosti využil k tomu, aby se stal zvěrolékařem. Jeho skvělá pověst se brzy roznese zvířecí říší. Jednoho dne dostane doktor Dolittle zprávu od opic, že jsou velmi nemocné! A tak se doktor vyadává lodí do Afriky i s patrou zvířecích kamarádů. aby pomohl, jak nejlépe umí. Jak si doktor Dolittle poradí s prudkými bouřemi, krutými piráty nebo jedním rozzlobeným králem? Příběh doktora Dolittla je citlivě převyprávěn a zkrácen tak, aby odpovídal slovní zásobě úrovně A1-A2.

Oliver Twist

Život Olivera Twista je těžký a zoufalý. Maminka mu zemřela, a tak je vychováván v sirotčinci. Zbitý a vyhladovělý uteče do Londýna, kde se, aby přežil, přidá k Faginově bandě kapesních zlodějů. Podaří se chlapci v tomto nemilosrdném světě najít skutečný domov? Příběh Oliver Twist je citlivě převyprávěn a zkrácen tak ,aby odpovídal slovní zásobě úrovně A1-A2.

Hercule Poirot short stories / Hercule Poirot krátké povídky

Tato kniha obsahuje šest krátkých poutavých povídek, v nichž se objevuje nejslavnější postava stvořená Agathou Christie. V knize Hercule Poirot krátké povídky můžeme sledovat, jak jeden z nejlepších detektivů na světě, rozplétá nejrůznější záhady. Povídky jsou citlivě převyprávěny a zkráceny tak, aby odpovídaly slovní zásobě B1-B2.
Zpět nahoru