00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • GLS GLS - Výdejní místa 69 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • GLS GLS - Na adresu 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč

Jitka Rákosníková

Nejprodávanější

1 produkt
  • Cena nižšío 78 %oproti DMOC
  • Doporučujeme
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
(1)

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové

Jitka Rákosníková

Krédem knihy je, že bychom neměli vyhazovat žádné jídlo.…

Skladem > 10 ks
DMOC 449 KčDoporučená maloobchodní cena (DMOC) je cena stanovená výrobcem, za kterou zboží prodávají nebo prodávaly obvykle české kamenné obchody.99 Kč
Jitka Rákosníková původně vystudovala Filosofickou fakultu, obor španělština-dějepis a řadu let se pak věnovala výuce španělštiny na VŠE v Praze. Postupně se ale začala věnovat spíš svému koníčku – vaření, a hlavně psaní o něm.
Působila v řadě časopisů (Elle, Esquire, Harper´s Bazaar, Marianne) a stále více se zaměřovala na gastronomickou žurnalistiku. Stála tak u zrodu časopisu Apetit, Pražského kulinářského institutu, časopisu F.O.O.D. a působila rovněž v časopisu Gurmet. Napsala několik kuchařek (Malí kuchaři, Česká domácí kuchařka, Polévky, Ořechy), editovala několik dalších a věnuje se také překladům (Jeffrey Steingarten, Mary Berry, Jamie Oliver). V době, kdy začala působit v gastronomických časopisech, také vzniklo její přátelství a spolupráce s Evou Všetíčkovou.