DMOC 449 KčDoporučená maloobchodní cena (DMOC) je cena stanovená výrobcem, za kterou zboží prodávají nebo prodávaly obvykle české kamenné obchody.99 Kč
Krédem knihy je, že bychom neměli vyhazovat žádné jídlo.…
Skladem > 10 ks
DMOC 449 KčDoporučená maloobchodní cena (DMOC) je cena stanovená výrobcem, za kterou zboží prodávají nebo prodávaly obvykle české kamenné obchody.99 Kč
Jitka Rákosníková původně vystudovala Filosofickou fakultu, obor španělština-dějepis a řadu let se pak věnovala výuce španělštiny na VŠE v Praze. Postupně se ale začala věnovat spíš svému koníčku – vaření, a hlavně psaní o něm. Působila v řadě časopisů (Elle, Esquire, Harper´s Bazaar, Marianne) a stále více se zaměřovala na gastronomickou žurnalistiku. Stála tak u zrodu časopisu Apetit, Pražského kulinářského institutu, časopisu F.O.O.D. a působila rovněž v časopisu Gurmet. Napsala několik kuchařek (Malí kuchaři, Česká domácí kuchařka, Polévky, Ořechy), editovala několik dalších a věnuje se také překladům (Jeffrey Steingarten, Mary Berry, Jamie Oliver). V době, kdy začala působit v gastronomických časopisech, také vzniklo její přátelství a spolupráce s Evou Všetíčkovou.