Václav Faltus představuje audiokuchařku s recepty prokládanými anekdotami. Účinkuje mnoho známých hlasů české herecké historie v podání jedinečného imitátora. To vše doplněno vtipy o blondýnkách.
Humorná kuchařka - Václav Faltus představuje audiokuchařku s recepty prokládanými anekdotami. Účinkuje mnoho známých hlasů české herecké historie v podání jedinečného imitátora. Václav Faltus se svými dnes již více než 150 imitovanými hlasy populárních herců, zpěváků i politiků tentokrát zavítal do oboru kuchařského. Ve svých humorných receptech vyprávěných např. V. Burianem, F. Filipovským, F. Kováříkem nechává posluchače nejen pobavit, ale také poučit o různých způsobech vaření. To vše doplněno vtipy o blondýnkách.Obsah: 1. Úvod 2. Vlasy černé - V. Burian 3. Zelí plněné čočkou - V. Burian 4. Jelení kýta s vařenou omáčkou - S. Neumann 5. Zajíc vařený v hrnci - L. deFunés 6. Králík s rajčaty - F. Kovářík 7. Majonéza s červeným vínem - V. Trégl 8. Bažant vařený v polévce - V. Burian 9. Jelení hřbet na žampionech - O. Nový 10. Kančí kýta na slanině - L. deFunés 11. Kančí kýta s pikantní omáčkou - F. Kovářík 12. Srnčí kýta na červeném víně - V. Trégl 13. Jelení kýta s polskou omáčkou - S. Neumann 14. Zajíc na víně/česneku - V. Burian 15. Jelení ragú s jablky - L. deFunés 16. Jelení ragú na víně - V. Trégl 17. Citrusové koblihy - J. Vojta 18. Zadělávaný králík - S. Neumann 19. Divoký králík na česneku/paprice - O. Nový 20. Zaječí předek na černo - F. Kovářík 21. Zaječí ragú na víně/s houbami - V. Burian 22. Oči černé - V. Burian 23. Telecí řízek na čekance - O. Nový 24. Srnčí roštěnky na česneku - S. Neumann 25. Srnčí roštěnky na rajčatech - L.deFunés 26. Dančí roštěnky na červeném víně - F. Kovářík 27. Zvěřinový guláš - O. Nový 28. Plněné srnčí roštěnky - V. Trégl 29. Jelení řízky na pivě - V. Burian 30. Kuřecí prsa plněná - S. Neumann 31. Jablka s treskou - V. Trégl 32. Závitky z mořského jazyka - F. Kovářík 33. Koroptve dušené na zelenině - O. Nový 34. Koroptve dušené v červeném zelí - S. Neumann 35. Losos s bazalkovou omáčkou - L. deFunés 36. Zajíc pečený na rožni - V. Trégl 37. Divoká kachna s omáčkou - O. Nový 38. Pečená husa - F. Kovářík 39. Divoký holub pečený - V. Burian40. Závěr
Celkové hodnoceníHodnocení zboží sbíráme od reálných zákazníků, kterým po odeslání objednávky posíláme e-mailem žádost o hodnocení objednaných produktů.
0 %
0×
0×
0×
0×
0×
Dostupnost zboží na prodejnách a termíny dodání
Humorná kuchařka / Jméno
Objednávka | Česká pošta – Balík do ruky 99 Kč | Zásilkovna – Výdejní místo nebo Z-Box 69 Kč
Centrální sklad
0 ks|29. 11.
Termíny dodání jsou platné, pokud zboží objednáte nyní, k a pro 1 kus.
Údaje o dostupnosti produktu jsou orientační. Produkty skladem jsou v přímém prodeji a mohou být brzy vyprodány.
Aktuálně přepravujeme zásilky pouze do ČR. Platby přijímáme v Kč.
Rezervace proběhla úspěšně
Veškeré informace najdete na vašem e-mailu . Děkujeme za vaši rezervaci.
Rezervaci připravíme a pošleme vám e-mail. Na vyzvednutí budete mít 5 dní.