00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Už se těším do školy - Tipy na pracovní sešity pro předškoláky

Máte doma předškoláčka a připravujete ho na nástup do první třídy? Připravili jsme pro vás tipy na pracovní sešity, které mu pomohou procvičit dovednosti a schopnosti nezbytné pro úspěšný start ve škole.
Vstup do první třídy je velkým milníkem jak pro dítě, tak i pro rodiče. Je důležité připravit dítě na nové výzvy, které ho čekají ve škole, a právě pracovní sešity mohou být skvělým prostředkem k dosažení tohoto cíle. 

Pracovní sešity pro předškoláky jsou navrženy tak, aby dítěti poskytly zábavný a interaktivní způsob učení, který mu zároveň pomůže rozvíjet klíčové dovednosti. Obsahují cvičení zaměřená na psaní, čtení, počítání a další oblasti, které jsou důležité pro úspěšný začátek ve škole.Věříme, že pomocí těchto sešitů se váš předškolák lépe připraví na vstup do první třídy a získá si potřebné dovednosti a sebejistotu.

Chystám se do školy

Tyto kreativní sešity s bohatým výběrem samolepek nejen podporují jemnou motoriku, ale také postupný rozvoj logického myšlení a matematických dovedností. Rozmanité aktivity, které nabízejí, jsou skvělou přípravou pro malé předškoláky.

V sešitě Já to vyřeším děti najdou množství hádanek, bludíšť, obrázkové sudoku a spojování dvojic, které rozvíjejí jejich kreativitu a logické uvažování. V sešitě Já to spočítám si zase užijí zábavné aktivity spojené s počítáním teček, sladkostí, dárečků a dokonce i exotických zvířat z daleké Afriky.
  

Hravé úkoly pro kluky a holky

Zábavné úkoly pro malé předškoláky! Uvolňovačky - cvičení zaměřená na uvolnění ruky jsou skvělou přípravou pro budoucí prvňáčky. Díky nim lépe zvládnou psaní písmen a číslic. Navíc procvičí přesnost, soustředění a představivost.
  

  Moje první samolepky

Tyto kreativní sešity jsou plné samolepek a nabízejí spoustu zábavy pro vaše děti. Obsahují rozmanité a interaktivní úkoly, které nejenže zabaví, ale také podporují rozvoj jemné motoriky, představivosti a fantazie dětí. Manipulace se samolepkami je skvělým prostředkem k rozvoji dovedností, které jsou pro děti důležité. Děti se učí orientaci v prostoru, zlepšují si paměť a procvičují si rozpoznávání barev.

Každý sešit obsahuje až 250 samolepek a spoustu zábavných úkolů. Například mohou vytvořit vlastní záložku do knížky nebo se zapojit do dalších kreativních aktivit.

Můžete si vybrat mezi dvěma variantami sešitů. Sešit Vše, co jezdí je plný obrázků a úkolů, ve kterých jsou hlavními hrdiny různé dopravní prostředky. Naopak sešit Na zahradě seznamuje děti s prostředím zahrady a s živočichy, kteří v ní žijí.
  

Aktivity pro leváky

Je vaše dítě levák nebo máte podezření, že by mohlo být? Na konečné určení, která ruka bude nakonec dominantní, není dobré spěchat. Vše chce svůj čas, jenž je dobré vyplnit aktivitami, které správnému rozpoznání napomohou. Proto jsme pro potenciální leváky připravili tento pracovní sešit Aktivity pro leváky, které je jistě budou bavit. Při plnění zábavných úkolů v podobě uvolňovaček, spojovaček či dokreslovaček skvěle procvičí nejen grafomotoriku a správné držení tužky, ale i pozornost a koncentraci.

Dolepuj písmenka

Díky samolepkám v těchto sešitech si děti hravou formou procvičí vyjmenovaná slova, slabiky, hlásky, samohlásky a písmenka. Sešity jsou plné zábavných úkolů, které zajistí, že se děti rozhodně nebudou nudit.
  

Ptačí štebetání

Kreativní sešit Ptačí štebetání plný napínavého čtení, krásných ilustrací a zajímavých úkolů, vypráví malým čtenářům o tom, jak je příroda kolem nás důležitá a jak ji můžeme svým chováním chránit. 

Kamarádky Rozárka s Amálkou si krás přírody umějí užívat. Mají své tajné skrýše a celý les je pro ně plný tajemných míst a dobrodružství. Moc dobře vědí, co mají kytičky, stromy i zvířátka rády. Pod hromádkou listí najdou ptáčka, který vypadl z hnízda. Poranil si křídlo, a tak nemůže létat. Holčičky se postarají nejen o ptáčka, ale spolu s ním pomáhají i dalším zraněným zvířátkům a také zachraňují les.
Zpět nahoru