00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Mezinárodní den gramotnosti - 8. září

Vzdělání je u každého člověka velice důležité. Prohlédněte si tipy na pracovní sešity, které ukáží dětem, že učení může být i velká zábava.
Mezinárodní den gramotnosti, který se každoročně slaví 8. září, přináší důležitou příležitost zamyslet se nad významem vzdělání a schopnosti číst a psát. Gramotnost je základním kamenem pro rozvoj jednotlivce i celé společnosti. Tento den nám připomíná, že stále existují lidé v různých částech světa, kteří nemají přístup ke vzdělání a základním dovednostem.

S pracovnímy sešity z Levných knih získáte výjimečné nástroje pro efektivní učení a zábavná cvičení. Stránky jsou plné inspirace pro vaši kreativitu. Barevné ilustrace, zábavné úkoly a prostor pro vlastní nápady vás budou motivovat k dalšímu učení. Procvičujte čtení, psaní, počítání od úplných základů po těžší příklady. 

Pokud máte obavy z přechodu ze školky na základní školu, nebojte se. Máme pro vás v nabídce několik hravých sešitů, které pomohou děti připravit a ukáží jim, že učení je úžasná zábava. Objednejte si je ještě dnes a dejte vzdělání svých dětí správný směr!

Chci nakupovat
Zpět nahoru