00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Knižní tipy na romány

Máme pro vás několik tipů na romantické knihy! Už jste některou z těchto knih četli, nebo se teprve chystáte?
Podzim je ideálním obdobím k tomu, abychom si zalezli pod deku, s horkým šálkem čaje nebo kávy a vychutnávali si to pravé útulno, které nám kniha může nabídnout. Já nevím, jak vy, ale já na podzimu tohle opravdu miluju a většinu volných chvilek trávím s knihou. Pochmurné počasí a chladnější dny k tomu přímo lákají.

Připravili jsme si pro vás několik tipů na romány, které vás zaručeně zaujmou. Ať už máte rádi vtipné příběhy, srdcervoucí románky nebo zapeklité rodinné vztahy. U nás si vybere opravdu každý! 


Pařížská knihovna - Janet Skeslien Charlesová

Příběh vás zavede skrze životní osudy Odile do Paříže na konci 30. let, v nelehké době nacistické okupace a následně do Montany na sklonku studené války, kde se prolíná s životem Lily, dívky z amerického maloměsta. Obě ženy spojí láska ke knihám, čtení a francouzštině, které jsou nejen klíčem k jejich podivuhodnému přátelství, ale i k celému románu. Ani jedna z nich z počátku netuší, že mají společného mnohem víc, než se na první pohled zdá. 

Janet Skeslien Charles v knize 'Pařížská knihovna' vychází ze skutečných událostí v Americké knihovně v Paříži. Tento román je pro ty, kteří milují Paříž, knihy a válečné téma


 

Skvělé časy - Gaby Hauptmannová

Katje je čtyřiačtyřicet, žije single a má vlastně všechno, co žena potřebuje: pohodlný byt, prestižní práci i přátele, se kterými je jí dobře. Když její matka onemocní, Katja všeho nechá a vrátí se do svého rodného města. Dosud žila dost sobecky, a najednou se musí starat o spoustu lidí kolem sebe. Nejen že se musí starat o nemocnou matku, ale také o svého bratra, který utíká před rodinou své milenky. Pochopí ale, že opravdoví přátelé jsou ti, kteří s ní přečkají dobré, ale i zlé časy. 

Nádherný román o přátelství, lásce, ale i rodinných výzvách.


 

Haló...jsi tam? - Fiona Lucasová

Je možné jít dál, když se nedokážeš odpoutat? 

Ve Spencerovi našla Anna osudovou lásku: manžela, nejlepšího kamaráda a spolehlivou oporu. Věřila, že jejich vztah vydrží navěky. A když před dvěma lety, devíti měsíci a osmi dny Spencer tragicky zemřel při nehodě, Anně se zhroutil svět. Anna je i po třech letech od tragédie stále zamilovaná do zesnulého manžela, dokud do jejího života náhodou nevstoupí Brody. Dokáže se Anna znovu zamilovat? A je Brody opravdu mužem, jakého v něm vidí?

Romantický příběh plný, lásky, naděje, bolesti a odpuštění. 

Recept na opravdovou manželku - Karma Brownová

Příběh vypráví o Alici, která se nedávno vdala. Opustila slibnou kariéru a přestěhovala na předměstí New Yorku, kde hodlá napsat knihu.
Není zvyklá trávit dny o samotě ve velkém domě, a tak se trochu nudí. Jednoho dne najde ve sklepě ukrytou starou kuchařku, která patřila v 50. letech bývalé majitelce domu, Nellii Murdochové.

Když se ale Alici dostane do rukou i balíček neodeslaných dopisů, které Nellie adresovala své matce, ukáže se, že se její svět netočil jen kolem domácnosti, a že může Alici naučit víc než jak upéct výtečné sušenky.




Doufáme, že jsme vás těmito knižními tipy inspirovali a že si budete užívat nádherné chvíle s knihou v ruce během podzimních dnů.


  Chci nakupovat
Zpět nahoru