00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Knihy, které ožívají na plátně: Podzimní must-see adaptace

Podzim je vždy obdobím, kdy na nás filmové a televizní adaptace čekají na každém kroku. A letos je tomu stejně. Máme pro vás tip na 2 knihy, které se tento podzim promění v dechberoucí filmy i seriály.
Podzim je časem, kdy se filmoví a televizní tvůrci snaží překvapit a nadchnout nás novými adaptacemi knih. A letos je naše očekávání obzvlášť velké, protože máme pro vás dva unikátní tipy na knihy, které se tento podzim promění v dechberoucí filmy i seriály. Pojďme si tyto 2 knihy více představit. 

Milé dítě - Romy Hausmannová 

Jako první tip pro vás máme thriller s názvem "Milé Dítě", který vypráví o tom, jak únosce a vrah unesl 23letou ženu a čtrnáct let ji držel zamčenou v chatě bez oken uprostřed lesa. V tomto vězení porodila dvě děti. Každý den v této rodině probíhá podle přesného plánu: jídlo, chození na záchod - všechno je přísně řízeno. Večer zpívá svým dětem písničky na dobrou noc, ve dne vyučuje.Otec se stará o svou rodinu a chrání ji před světem tam venku.A nikdo mu nemůže jeho ženu a děti vzít, protože nikdo neví, kde jsou...

 Knižní předloha k seriálu „Milé dítě“ - mysteriózní thrillerové minisérii z produkce platformy NETFLIX.


 

Krvavé prachy: Osedžské masové vraždy a zrod FBI

Druhý tip na knihu nás zavede do světa nesmírného bohatství, ale i temných tajemství.

Nesmírné bohatství těchto lidí, přivolalo sérii záhadných vražd...
Ve 20. letech 20. století jsou za záhadných okolností zavražděni příslušníci indiánského kmene Osedžů, což vyvolá rozsáhlé vyšetřování FBI, do kterého je zapojen i J. Edgar Hoover. Jde o první tak rozsáhlý případ, který FBI vyšetřuje. Každý další krok odhaluje nová zlověstná tajemství a zločinná spolčení.

V říjnu tohoto roku bude příběh zfilmován pod názvem Zabijáci rozkvetlého měsíce,v němž hlavní role ztvárňují Leonardo DiCaprio a Robert de Niro.




Podzim se blíží a s ním i doba, kdy budeme více času trávit doma, zabalení do deky s horkým čajem a budeme si moct vychutnávat filmové novinky. Tyto adaptace slibují unikátní filmové a televizní zážitky, které vás zaručeně pohltí.
Zpět nahoru