00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Harry Potter a Fantastická zvířata: Magický svět J.K. Rowlingové

Podzim přináší chladnější dny a dlouhé večery, což znamená jediné: ideální doba na ponoření se do kouzelnického světa Harryho Pottera. Pokud hledáte knihy, které vás vtáhnou do této magické říše, máme pro vás dva nepřehlédnutelné tipy. Připravte se na dobrodružství, tajemství a nekonečné kouzlo, které jen Harry Potter může nabídnout.

Pro milovníky magie, dobrodružství a tajemna neexistuje žádný svět jako ten, který vytvořila jedna z nejslavnějších autorek naší doby, J.K. Rowlingová. Její séria knih o mladém kouzelníkovi Harry Potterovi, který objevil svoji skutečnou totožnost na Bradavicích, oslovila a nadchla čtenáře po celém světě. Ale to je jen začátek.

Nyní, několik let po zakončení příběhu Harryho Pottera, se můžeme znovu ponořit do tohoto magického světa, a to  například díky knihám "Harry Potter a kouzelnický almanach" a Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. Tyto knihy jsou jakýmsi průvodcem, který nás zavede do detailů tohoto kouzelnického světa a odkryje tajemství, která byla dosud skryta. Zároveň se v těchto knihách podíváme pod pokličku natáčení, prozkoumáme kouzelnické předměty, zvířata a místa.

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství 

Kniha Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství je plná poutavých a neuvěřitelných faktů z natáčení filmu a obsahuje zákulisní informace o postavách, kouzelných místech, zvířatech a předmětech známých z filmového plátna. Navíc se uvnitř skrývají bonusové přílohy: od plakátů s reprodukcemi filmových rekvizit až po pohlednice a samolepky, které potěší fanoušky každého věku. Toto zábavné, akční a exkluzivní dílo vezme mladé čtenáře na vzrušující cestu filmem Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství.



Harry Potter a Kouzelnický almanach

Harry Potter, kouzelnický fenomén, který uchvátil srdce čtenářů po celém světě, nepřestává nás překvapovat. Jednou z posledních pokladů pro fanoušky je "Harry Potter a Kouzelnický almanach" – kniha, která nám nabízí hlubší pohled do tohoto fantastického světa, který vytvořila britská autorka J.K. Rowlingová.

V tomto oficiálním kouzelném průvodci světem knih o Harrym Potterovi potkáte fantastická zvířata, přičichnete si k nejmocnějším lektvarům a přečtete si o kouzelnících i čarodějkách nejen z dob minulých. Navštívíte krámek Weasleyovic dvojčat v Příčné ulici, poznáte patrony různých postav a projdete si mapu Bradavic (všech 142 schodišť vám dá určitě zabrat). Uvnitř této knihy zkrátka najdete všechno – od akromantule až po Zlatonku.


Věříme, že všichni milovníci Harryho Pottera si přijdou na své a budou nadšení z možnosti znovu ponořit se do tohoto nezapomenutelného kouzelnického světa. "Harry Potter a kouzelnický almanach" a "Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství" nám přinášejí nové pohledy, dobrodružství a tajemství, která čekají na objevení. Tak si vezměte své hůlky a připravte se na dobrodružství, které jen Harry Potter může nabídnout. Podzimní čtení nikdy nebylo magičtější.

  Chci nakupovat
Zpět nahoru