00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

5 zajímavých novinek mezi thrillery a detektivkami

Milovníci napětí pozor! Připravili jsme si pro vás tipy na novinky, které vám rozhodně nesmí uniknout.
Vybrali jsme pro vás 5 novinek, které by vám rozhodně něměli uniknout.

Stezka mrtvých

Detektivka Stezka mrtvých vypráví o patnáctiletý chlapeci, který zmizí během rituálu zasvěcování do dospělosti a zanedlouho se ukáže, že není jediným pohřešovaným. Proč všichni mlčí? Co skrývá tajemný les? Kdo používá stezku mrtvých, po níž se za starých časů chodívalo k obětnímu dubu? Pátrání po pohřešovaném chlapci se pro Louise Rickovou stává nepříjemně osobním. Stopy totiž vedou na pánské sídlo, kam se provdala Louisina kamarádka Camilla a i ona mí stejně jako Louise patnástiletého syna. Vyšetřování odhalí temné stránky rádoby malebného dánského venkova, kde každý na každého něco ví a nebojí se toho využít. Podaří se chlapce najít včas?

Doteky zabitých

Strhující detektivka Doteky zabitých od autorky TV série Vraždy v kruhu. Když se major Holina ujímá případu mrtvé mladé ženy v pražském Rudolfinu, jedno ví s jistotou: půvabná klarinetistka svůj part už nikdy nedohraje. V nejnovějším případu Doteky zabitých čtenáři najdou jak originální zápletku, napětí a humor, tak i nečekané zvraty majorova osobního života.

Dávno ztracená

I ta největší tajemství jednou vyjdou na povrch.. Žena zavražděná v Anglii figurovala osmnáct let na seznamu pohřešovaných Dánů a angličtí vyšetřovatelé jsou v koncích. Chybí jim pachatel i motiv. Dokáže Louise Ricková z dánské policie zjistit, proč tolik Dánů posílalo na účet zavražděné vysoké finanční obnosy? Kdo byli ti lidé a za co platili? A proč už z nich nikdo nežije? Čím hlouběji Louise do případu proniká, tím je zmatenější. V Dánsku navíc přibývá mrtvých a čas hraje proti ní. V napínavé detektivce Dávno ztracená čtenáři najdou jak originální zápletku, napětí a humor, tak i nečekané zvraty.

Vysoké napětí

Syrový thriller Vysoké napětí psané skutečným kriminalistou. Přistoupí milující sestra - šéfka korsického gangu, působící v Paříži, na riskantní obchod, aby dostala bratra z vězení? Čeho bude schopen milující otec, aby zachránil rodinu před nesmlouvavými vetřelci? Kapitán Victor Costa si uvědomuje, že stojí před nejtěžším případem své kariéry. Detektivní román současného francouzského autora a kriminalisty zachycuje příběhy odehrávající se v prostředí nechvalně proslulého pařížského předměstí.

Zapomenuté dívky

V lese je nalezená mrtvá žena s výrazně zjizvenou tváří. Identifikace by měla být snadná, ale žena nikomu nechybí a v seznamech pohřešovaných nikdo podobný nefiguruje. Inspektorka Louise Ricková je po čtyřech dnech pátrání pořád na začátku. Po zveřejnění fotky mrtvé ženy získá první stopu. Jistá starší dáma se domnívá, že by se mohlo jednat o Lisemette, chovanku ústavu pro duševně choré. Louise se neprodleně vydá do zrušeného ústavu, aby prověřila složky bývalých pacientů, ale čeká ji nepříjemné překvapení. Podle dochované dokumentace je Lisemette už dávno mrtvá. Ukáže se, že nitky minulosti sahají až do přítomnosti a zřejmě souvisejí s řadou vražd a znásilnění, k nimž v okolí došlo v uplynulých desetiletích. Knihu Zapomenuté dívky u nás zakoupíte jen za 129 Kč!
Zpět nahoru