00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Přivítejte První máj s knihou!

První máj je lásky čas. Jak jinak bychom mohli tento den oslavit než romantickým čtením?
První máj je lásky čas. Začíná nám měsíc zamilovaných a lásky. Je to období, kdy se příroda probouzí, vše kolem začíná kvést a začíná nám konečně období sluníčka a tepla ( tedy snad). Co jiného tento měsíc zvolit za čtení než něžné, romantické příběhy, které nás ponoří do atmosféry lásky a vášně? A právě pro vás jsme připravili výběr knih, které vás vezmou na nezapomenutelnou cestu do světa romantiky, do světa, kde každý okamžik voní láskou a nadějí.

Srdce v plamenech

Faith schází poslední rok do ukončení studia, ale po nepříjemném rozchodu s přítelem se ocitne v prekérní situaci. Naštěstí se jí naskytne ideální příležitost – práce v malém bistru, k níž patří i možnost pronájmu malé garsonky v tom samém domě. Jedinou nevýhodou je, že hned naproti domu stojí hasičská stanice, takže tam občas bývá poněkud hlučno. Hasiči si někdy po službě zajdou do bistra na drink. Mezi nimi jsou i dva kamarádi, výmluvný a někdy trochu otravný Cory a záhadný, mlčenlivý krasavec Damon, který se tváří, jako by ho nezajímala žádná žena na světě, Faith nevyjímaje. To se ale změní. A kdo by odolal možnosti dostat se pod kůži tak zajímavému a po čertech pohlednému muži?

Ano, pane řediteli

Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu?

Co ta holka chce

Má riskovat vše a vzít novou práci fotografky, která se jí naskytla, nebo skočit po nabídce od dlouhodobé tajné lásky a nejlepšího kamaráda Charlieho a rozjet s ním vlastní firmu – a nejen to? Je tu jen jedna maličkost, o níž se nezmínila. Vlastně ne tak malá a dost ošemetná záležitost. Pohledný, rozčilující Nick… Tess si poprvé v životě musí vybrat mezi tím, o čem vždycky snila, a budoucností, jakou ani nepovažovala za možnou. Londýn, Milán, špičková móda, pokleslé mravy… Bude se muset rozhodnout – co ta holka vlastně chce?

Co se o ní říká

Bess žila vysněný život, dokud nepřišla o atraktivní práci v Bílém domě a s celou rodinou se nepřestěhovala do maloměsta ve Virginii. Bess se snaží zapadnout do rytmu na malém městě, ale pořád to drhne. Proto když dostane nabídku napsat článek do Washington Post, okamžitě po ní skočí. Má to jen jeden háček: tématem článku je nejznámější obyvatelka Greyhill – Susanah Lane, místní bohatá celebrita, kterou místní nemají právě v lásce. To však Bess neodradí a s chutí se vrhá do práce. Na povrch tak postupně vyplouvají tajemství, která měla být navždy pochována pod vrstvou minulosti. Kdo je vlastně Susanah Lane? Jak vysvětlit tragické události, které se v Greyhill odehrály před mnoha a mnoha lety a dodnes nebyly zcela objasněny? Bess je odhodlaná na to přijít.

Chlap na roztrhnutí

Nadšená budoucí maminka Emílie se na předporodním kurzu seznámí s podnikatelkou Leonií, které těhotenství úplně zničilo plány. Ačkoliv jsou jako voda a oheň, padnou si do noty. Další lekci mají absolvovat s tatínky svých dětí. Emílie přemluví manžela Petra, aby šel s ní, ale Leonie dorazí bez doprovodu. Jak by ne, když otec jejího nenarozeného dítěte je už na místě a sedí vedle Emílie! Kdo z téhle povedené trojice vypadne? Dvě ženy, dvě miminka, jeden muž. Román o těhotenství, rodičovství a rodinných i milostných vztazích plný komických i vážných peripetií.

Zpět nahoru