00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

5 zajímavých novinek mezi thrillery a detektivkami

Bojíte se rádi? Vybrali jsme pro vás 5 novinek, které by vám rozhodně neměly uniknout.

Sousedská ruleta

Micke a Bianca se přestěhují do klidné vilové čtvrti, která se zdá být pro ně a jejich dvě děti ideální. Jak se však postupně seznamují se svými novými sousedy, začínají pociťovat neklid. Bydlí zde bývalá modelka Jacqueline, která nemá svůj život tak úplně pod kontrolou, se synem Fabianem, který je jiný než ostatní děti. V sousedství žije také Ola, jenž se vyrovnává s následky, které na jeho psychice zanechalo loupežné přepadení, a je čím dál tím posedlejší bezpečností v jejich vilové čtvrti. A pak jsou tu důchodci Gun-Britt a Ake, kterým neujde jediný krok sousedů. Když Biancu před domem srazí auto, zpočátku to vypadá na tragickou nehodu. Jenže zatímco žena v nemocnici bojuje o život, policie i obyvatelé čtvrti o tom začínají pochybovat. Micke vždy věřil ve spravedlnost, jenže co když se člověk musí uchýlit k násilí, aby jí dosáhl?

Nová holka

Mary u sebe přivítá novou spolubydlící a všichni, kdo ji poznají, ji považují za zvláštní. Když Mary pochopí, že je Rachel náměsíčná, necítí se sice příjemně, ale i tak jí pořád důvěřuje. Nedávno unikla z toxického vztahu a nová kamarádka by se jí hodila. Postupně se z nich stávají přítelkyně a Mary zjišťuje, že mají společného víc, než by čekala. Ve skutečnosti ale nejde o náhodu. Rachel si o Mary leccos zjistila, ví o ní možná víc než ona sama. A umí toho náležitě využí.

Dokonalá smrt

V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky. Téhož dne na druhém konci města zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky George Begbie, který podle všeho spáchal sebevraždu. Tomu se ale zdráhá uvěřit Ava Turnerová, která přednedávnem nastoupila na jeho místo poté, co po letech náročné služby odešel do důchodu. Jaký by mohl mít důvod? Detektivy Turnerovou a Callanacha čeká složité vyšetřování, při němž se ocitnou na hranici zákona. A opět hrají o čas, protože vrah s nevinnou tváří si už vyhlédl další oběti.

Třetí případ inspektora Luca Callanacha a šéfinspektorky Avy Turnerové z pera briské spisovatleky Helen Fieldsové.

Dobří sousedé

Vítejte v Maple Street. Na tomto dokonalém předměstí obyvatele pojí nejen jejich děti a práce, ale i falešný pocit bezpečí. Když se sem přistěhují Wildeovi, okamžitě probudí ve svých sousedech obavy. Arlo a Gertie a jejich zvláštní děti se do perfektního obrazu této čtvrti nehodí. V sousedství vládne čím dál větší napětí a v nedalekém parku vznikne závrt, do něhož nechtěně spadne dcera místní královny. Zatímco po ní všichni pátrají, Wildeovi se dočkají hned několika obvinění. Najednou naproti sobě stojí dvě matky a čelí soudu veřejnosti. Strhující a nemilosrdný portrét předměstí odkrývající nebezpečí sociální hierarchie a odvrácenou stranu mateřství a přátelství.

Věř mi

Mladá ctižádostivá herečka Claire zoufale potřebuje práci a peníze, proto se rozhodne přijmout nabídku stejně tak amorální jako nebezpečnou – má být jakousi volavkou právnické firmy specializující se na rozvodové pře. Jejím úkolem je svést ženatého muže, vše zdokumentovat a důkazy posléze předat „podvedené“ manželce, aby je mohla použít u soudu. Jenomže potom je žena jednoho z jejích cílů nalezena mrtvá a Claire se stává hlavní podezřelou. O pár měsíců později je však stejnými vyšetřovateli naopak požádána o pomoc. Policie chce, aby se vetřela do života manžela zavražděné – tedy jediného muže, jehož se jí svést nepodařilo. Se svou rolí se však sžije až příliš dokonale…
Zpět nahoru